سلامتی

از کجا بدانیم ماست فاسد شده یا خیر؟ | سبزیجات

به گزارش ایران ناز ماست هم تاریخ انقضا داره و بعد از تموم شدن تاریخ مصرف، بازم میشه اونو استفاده کرد؟جواب اینه که PH فرآورده های تخمیری مانند ماست و دوغ، پایین و اسیدیته اونا بالاست. از این رو، معمولا میکروبای مریض کننده در اونا رشد نمی کنن

 

 

و میکروبای ایجادکننده فساد هم کمتر از بقیه فرآورده های لبنی در اونا رشد می کنن و اگه هم رشد کنن، تاثیری مانند گازدار یا تلخ شدن، روی فرآورده می ذارن.به خاطر همین، ماستا جوری فاسد نمی شن و میشه تا چند روز بعد از تموم شدن تاریخ مصرف هم اونا رو مصرف کرد.

 

معمولا برگشتن طعم ماست و ترشی بیشتر از اندازه ای که به تلخی می زنه، می تونه نشون دهنده گذشتن دراز مدت از تاریخ تولید ماست باشه و مصرف کننده رو از ادامه مصرف بازدارد.وگرنه، اگه ماستای پاستوریزه کارخانه ای و استاندارد، در شرایط یخچالی مناسبی نگهداری شده باشن

 

 

و در اثر قرار گرفتن در هوای محیط شامل کپک نباشن، می تونن تا چند روز بعد از تموم شدن تاریخ انقضا هم مصرف شن.درکل، تا وقتی که ماست، بافت و طعم حسی خود رو در دهن حفظ کرده باشه، میشه اونو مصرف کرد و این کار، مشکل سلامتی چندانی واسه مصرف کننده ایجاد نمی کنه.

 

به کار گیری اینجور کالاهایی به اونا پیشنهاد نمی شه.نکته دیگه درباره خرید و مصرف اجناس لبنی سنتی مانند ماسته. بهتره بدونین براساس اعلام وزارت بهداشت و کارشناسان بهداشتی، خرید و مصرف لبنیات سنتی، پیشنهاد نمی شه چون نظارت چندانی روی فرآورده های سنتی مانند لبنیات سنتی،

 

 

وجود نداره و تولیدکنندگان یا عرضه کنندگان این اجناس، می تونن تقلب و تخلفای زیادی در روند تولید و عرضه اجناس خود بکنن. از این رو، امکان انتقال مریضی از راه مصرف دائمی یا بعضی وقتا موردی لبنیات سنتی واسه مصرف کننده هست.

 

جوشوندن این لبنیات سنتی هم فایده چندانی نداره. بد نیس این رو هم بدونین که امکان تقلب در لبنیات سنتی چرب تر مانند: بیشتر از بقیه لبنیات سنتیه و امکان داره چربیای صنعتی به این لبنیات سنتی اضافه بشه. به خاطر همین مصرف لبنیات سنتی رو پیشنهاد نمی کنیم.

.

منبع :

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *