سلامتی

از کاربرد شیرین بیان برای زیبایی چه میدانید؟ | بیماری

: شربت عصاره شیرین بیان خواصی مثل کاهش قرمزی پوست ، شفاف کنندگی پوست ، درمان موخوره، پیری زودرس،بازسازی زخم ها و تاولای پوستی و..بسیاری خواص دیگه واسه زیبایی پوستتون داره

 از عصاره گیاه شیرین بیان واسه درمان لکای پوست استفاده می شه، تحقیقات در این مورد، یافته های رضایت بخشی رو ارائه داده و می توان از امتیازات طبیعی این گیاه پرفایده بهره برد. واقعا اینجور یافته های درمانی از این گیاه انتظار می رود؟

شاید بهتر باشه این طور بگم که بی خطرترین عامل روشن کننده رنگدونه که دارای کمترین ملانومه، عصاره شیرین بیانه که در ترکیبات زیبایی به عنوان شفاف کننده پوست به کار می رود و می تونه در ترکیبات کرمای آرایشی صورت به کار رود.

هم اینکه عصاره شیرین بیان از دید تئوری به عنوان یه جدا ضدالتهاب موضعی مطرحه که می تونه در کاهش قرمزی پوست و تیرگی پس از التهاب، کاربرد داشته باشه.

ماده فعال شناخته شده در شیرین بیان، فلاونوئیده که می تونه با پراکنده کردن ملانین، موجب روشن شدن پوست شه.

دوز مورد استفاده، یه گرم در روز واسه چهارهفتهه تا اثر بالینی اون ظاهر شه. عصاره شیرین بیان هنوز در شمال آمریکا در دسترس نیس ولی در بخشایی از جهان به خصوص در مصر استفاده می شه.

ماده اصلی هیدروفوبیک اون که در اثر گرفتن عصاره شیرین بیان به دست می آید، گلابریدینه که روی پوست موثر می باشه.

خلاصه این که آثار درمانی شیرین بیان از زمانای قدیم شناخته شده بوده و از اون واسه درمان شکلای جور واجور سرفه ها و به عنوان داروی مسکن در پوست استفاده می کردن.

مردم حتی واسه درمان اسپاسم و تورم مفاصل و به عنوان ماده ای ملین از اون بهره می گرفتن.

از عصاره ریشه شیرین بیان هم، به عنوان سد مقاوم در برابر بعضی ویروسا مثل هرپس و هپاتیت A و یا در برابر عفونت کاندیدا استفاده می شده.

.

منبع :

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *